9 قدم که برندت همیشه تو ذهن بمونه!

9 قدم که برندت همیشه تو ذهن بمونه!
در این پست می‌خوانید:

راه هایی که برندت همیشه تو ذهن بمونه!

نحوه به یاد موندن و نوع تفکر مردم از کسب و کار شما رو برند می گویند. هرکسب و کاری رقبای خاص خودش را دارد. مهم این است که بتوانید برند مدنظرتون را در ذهن مردم ثبت و کاری کنید که همیشه در ذهن مشتری به عنوان اولین برندها یاد شوید. مشتریان ترجیح می دهند که از برندهایی خرید کنند که شناخته شدند و چون ریسک پذیری مشتریان خیلی پایین است امکان خرید و حمایت از برند ناآشنا کمتر است پس باید طوری روی برندتان کار کنید که حداقل اسمش برای مردم آشنا باشد.
نکته قابل توجه برندسازی این است که هم زمان براست و هم باید به طور مداوم تکرار شود یعنی همیشه برند باید در تلاش باشد که جزو برترین ها و بنام ها باشد تا بتواند هم مشتریان قدیمی خود را داشته و هم همیشه در حال جذب مشتری های جدید باشد. یکی از بزرگ ترین موفقیت های هر برند حمایت مردم و معرفی مردم به یکدیگر است که باعث پیشرفت برند می شود و آن برند باید تمام تلاش خود را جهت راضی نگه داشتن مشتریان قدیمی و جدید بکند.

قدم هایی برای برندسازی:

قدم اول: شناختی درست

  • هدف برندتان؟
  • تفاوت شما با رقیبان؟
  • چرا برند شما؟

وقتی که جواب سوال های بالا را بدانید آن موقع بهتر به یاد می آورید که چرا و چگونه شروع کردید و چه قدر بهتر از رقیبانتان هستید و می توانید باشید و بیشتر و پر انرژی تر از قبل تلاش می کنید.
توجه داشته باشید که هرچه بیشتر از نکات مثبت و منفی برند خودآگاهی داشته باشید تفاوت های برندتان با دیگر برندها را بهتر درک می کنید.

قدم دوم: شناخت رقیبان

در هر صنعتی رقیبان خوب و بد وجود دارد و همچنین از نوع محصول شما زیاد است. شما باید بتوانید نوع رقیبان خود را شناسایی کنید و نقاط قوت و ضعف آنها را آنالیز کنید. بهتر است از راهکارها، خلاقیت ها، داستان های شروع، استراتژی ها و… رقیبان آگاه شوید. راهکارهایی را انتخاب کنید که باعث متفاوت بودن برندتان شود و بگونه ای باشد که همیشه جزو اولین ها و بهترین ها به ذهن آید. داشتن خلاقیت و انتخاب روش هایی که کمتر کسی به آن ها توجه کرده می تواند شما را از رقیبانتان متفاوت سازد.

قدم سوم: هویت برند

بهتر است برای برندتان هویتی تعریف کنید زیرا با هر هویتی شناخته شوید همیشه با همان هویت به ذهن مخاطب می آیید و همان هویت نوع مشتریان شما را تعیین می کند. شما نمی توانید همه نوع مخاطب را جذب کنید زیرا مخاطبان دارای سلیقه ها، نیازها، تفکرات و… مختلف هستند. پس توجه داشته باشید که می خواهید بیشتر با چه دسته ای از مشتریان در ارتباط باشید.

قدم چهارم: نام تجاری

  • مهم ترین نکته ای که در انتخاب نام باید به آن توجه داشت:
  • تکراری نبودن نام
  • روان و ساده بودن نام
  • جذابیت نام برای مشتری
  • قابل استفاده بودن نام تجاری حتی در آینده( وب سایت)

قدم پنجم: شعاری به یادماندنی

شعار، بازگوکننده محصولتان است. پس طوری شعارتان را طراحی کنید که هم به یادماندنی و هم دل نشین باشد.
انتخاب شعار برای محصولتان در بازاریابی و تبلیغ رسانه ای بسیار موثر است. نوع شعار سبب برقراری ارتباط مردم با محصولتان می شود.

مانند:
برندNIKE: که شعارش !JUST DO IT ، فقط انجام بده ! است.
برند اسمارتیز ام اند ام (M&M): در دهان‌تان آب می‌شود نه در دست‌تان.

شعار برند nike

slogan m&m

قدم ششم: لوگو

لوگو باید خلاقانه و دارای طرح و رنگ جذاب و ساده باشد و طوری که هر کجا لوگو دیده شد برای هرنوع مخاطبی آشنا باشد، همچنین می‌توانید لوگوهای انعطاف پذیر طراحی کنید. انعطاف پذیر بودن یعنی لوگو هم به صورت آیکون و هم به صورت متنی قابل استفاده باشد تا بتوانید در سطوح مختلف از گزینه‌های مناسب‌تر استفاده کنید.
مانند: لوگوی CHANEL که دوتا کلمه C داخل هم است یا لوگوی TWITTER که یک پرنده آبی است.

download 2 9 قدم که برندت همیشه تو ذهن بمونه!

twitter logo

قدم هفتم: هویت بصری برند

دو عنصر اساسی که شامل رنگ برند و طرح فونت باعث هویت دادن به برند می شود.
برای رنگ برند احتیاج به رنگ شناسی است. انتخاب رنگ مناسب برای برند باعث بهتر شناخته شدن برند می شود.
فونت‌های کلاسیک نشان دهنده قدمت و اصالت برند شما است و فونت‌ها مدرن نیز می‌توانند نشان دهنده پیشرو بودن برند شما باشد. تعداد زیادی فونت رایگان وجود دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید، همچنین شما می‌توانید برای برند خود فونت اختصاصی خریداری کنید.

قدم هشتم: صدای برند

در واقع یک نوع سبک ارتباط با مشتریان است. صدا با توجه به نوع کسب و کار انتخاب می شود که بتواند منظور را به درستی به مخاطب برساند. برای مشاغل روزمره می توان از صدای عادی و عامیانه استفاده کرد اما برای سازمان های بزرگ باید از زبان رسمی استفاده کرد.

قدم نهم: ادامه دادن برندسازی

برندسازی باید به صورت مداوم باشد. با مشتریان تا حد نیاز در ارتباط باشید تا از نیاز های آن ها با خبر باشید. در پایان یک برند زمانی به موفقیت دست پیدا می کند که توانسته باشد تمام پارامترهای برند سازی را رعایت کرده باشد و لوگو و شعار خود را بر روی تمام محصولات تولیدی بزند تا برندی قدرتمند را بسازد.

دیدگاه‌ها ۱
ارسال دیدگاه جدید